Uitnodiging: Najaars-ALV BPG Vereniging landelijk Brabant op zaterdag 11 november 2023

Op zaterdag 11 november 2023 vindt de najaars-ALV van BPG Vereniging landelijk Brabant plaats. Leden, mede-leden en relaties zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Ditmaal zijn we te gast op De Heische Hoeve te Loosbroek (tussen Uden en Den Bosch) waar gastheer Dennis Hurkmans en gastvrouw Ezra Leeger (eigenaren van De Heische Hoeve) ons zullen ontvangen.

Programma:

13.00: Ontvangst

13.15-14.00: Huishoudelijk gedeelte van de ALV (uitsluitend voor leden)

14.00: start openbare gedeelte

14.00-14.30: Jan van der Stoep – ‘Hernieuwde bezinning op rentmeesterschap’

14.30-14.45: Dennis Hurkmans – ontwikkelingen De Heische Hoeve

14.45-15.30: Rondleiding Whiskystokerij

15.30-17.00: Borrel

Het bestuur van BPG is verheugd genodigden een interessant en afwisselend programma te mogen aanbieden. Na het huishoudelijk gedeelte zal prof. dr. Jan van der Stoep, hoogleraar christelijke filosofie aan Wageningen Universiteit & Research,  een presentatie geven.

Vanuit een filosofische invalshoek gaat hij ons vertellen over een hernieuwde bezinning op rentmeesterschap. Een interessant onderwerp en ook zeer actueel gezien de uitdagingen op het Brabantse platteland op het gebied van water en bodem.

Na de lezing van de heer Van der Stoep, zal onze gastheer, Dennis Hurkmans, vertellen over de ontwikkelingen op De Heische Hoeve en zal hij ons meenemen in het verhaal van Bus Whisky, het whiskymerk van De Heische Hoeve.

Vervolgens gaan we een kijkje nemen in de whiskystokerij, die gevestigd is op De Heische Hoeve zelf. In de stokerij nemen we de proef op de som! We sluiten de bijeenkomst af met een netwerkborrel.

Leden, mede-leden en relaties kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden via info@landelijkbrabant.com.