Publicaties

Nieuwsflits en Grondig

BPG Vereniging landelijk Brabant stuurt regelmatig nieuwsbrieven over ontwikkelingen en actualiteiten naar haar leden en relaties. Deze zijn ook beschikbaar via deze website. Hiermee blijft u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen die interessant zijn voor de Brabantse Landgoederen en de mensen die daarbij betrokken zijn. Het gaat om de volgende publicaties:

  • de maandelijkse Nieuwsflits (klik op link)
  • het halfjaarlijkse Grondig (voorafgaand aan een ledenvergadering)

Archief Grondig en Nieuwsflits

Eerdere uitgaven van Nieuwsflits en Grondig zijn opvraagbaar bij het secretariaat.

Aanmelden voor de nieuwsbrief Nieuwsflits of Grondig

BPG-leden ontvangen de nieuwsbrief Grondig en de Nieuwsflits per mail, direct na het uitkomen. Na een maand wordt de Grondig tevens opgenomen op deze site. Bent u nog geen lid en wilt u nader kennismaken met de vereniging dan kunt u gedurende 6 maanden de berichten vrijblijvend ontvangen. Stuur hiervoor een mail naar: info@landelijkbrabant.com.

Overige BPG Publicaties

Het BPG heeft diverse publicaties uitgegeven, al dan niet in samenwerking met andere organisaties. U vindt ze hieronder gegroepeerd. Meerdere publicaties kunt u meteen downloaden als PDF.

  • Landgoederen in Noord-Brabant: het lief en leed dat landgoed heet. 2012. Thijs Caspers, Piet de Jongh, e.a.. Den Bosch, Brabants Particulier Grondbezit, Brabants Landschap, Pictures Publishers. ISBN/EAN:978-90-73187-76-4. 4. 488 pagina’s.

FPG publicaties