Donateurs en sponsors

Wordt donateur!

Vele vrijwilligers zijn dagelijks actief op en voor Brabantse landgoederen. Voor een bedrag dat u zelf kunt en wilt missen, heeft u de mogelijkheid het werk van de vrijwilligers te ondersteunen of bij te dragen aan onze activiteiten.

Wordt begunstiger

Bezit u minder dan 1 hectare grond, maar wilt u toch betrokken zijn bij de BPG? Dan kunt u begunstiger worden. De contributie voor begunstigers bedraagt € 206,00 (inclusief het abonnement op De Landeigenaar).

Giften

Met leden, vrijwilligers, begunstigers en donateurs willen we een bijdrage leveren aan een prachtig en divers Brabants landschap. Wilt u de activiteiten van BPG Vereniging landelijk Brabant financieel ondersteunen? Dat kan door een gift over te maken naar de volgende rekening. Uw bijdrage is welkom op bankrekening:

NL98 RABO 0136 6934 07 tnv BPG Vereniging landelijk Brabant te Almkerk.

Wij zijn een goede doeleninstelling (geen ANBI-status). Voorwaarden voor fiscale aftrekbaarheid van giften aan goede doelen, vindt u op de website van de Belastingdienst.

Wordt sponsor

Naast de honderden vrijwilligers die zich in Brabant voor landgoederen inzetten, krijgt de vereniging de steun van bedrijven en particulieren. De steun kan bestaan uit diensten, producten of een geldelijke bijdrage. Er zijn sponsoren die BPG als geheel ondersteunen, anderen kiezen voor een specifieke activiteit. Deze sponsoren zijn terug te vinden op de pagina ‘partners’.

Met deze genereuze steun van velen kan BPG haar doelstelling op professionele wijze verwezenlijken.

Contact

Wilt u ook de BPG Vereniging landelijk Brabant op enigerlei wijze ondersteunen, of heeft u vragen of suggesties, neemt u dan alstublieft contact met ons op door een mail te sturen aan de penningmeester of bel met een van onze bestuursleden.

Wij zijn een goede doeleninstelling (geen ANBI-status). Voorwaarden voor fiscale aftrekbaarheid van giften aan goede doelen, vindt u op de website van de Belastingdienst.