Vrijwilligers

Activiteiten door vrijwilligers

Als belangen- en vrijwilligersorganisatie verlenen wij diensten aan leden. Ook leden maken gebruik van vrijwilligers om hun landgoed te beheren en te gebruiken. Vrijwilligers voelen zich juist vaak bevoorrecht om bij te kunnen dragen aan het behoud en beheer van ons wonderschone erfgoed. Op deze wijze zijn duizenden mensen in het hele land actief. Zij werken in de tuin, zijn gastvrouw/heer, geven rondleidingen, klussen of begeleiden evenementen, werken in archieven of houden het interieur op orde.

Zonder vrijwilligers kan BPG niet bestaan en vele leden niet hun landgoed in stand houden. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!  Dat kan zijn voor een kort project of een langer lopende activiteit.

Vrijwilliger zijn bij BPG of bij een van onze leden is dankbaar werk. U leert veel mensen kennen met dezelfde interesses en u doet veel nieuwe ervaringen op.

Meldt u aan als vrijwilliger

Wilt u aan de slag gaan als vrijwilliger of stagiair? Bekijk alle vacatures onder Berichten.

Heeft u interesse om bij BPG of een van onze leden als vrijwilliger aan de slag te gaan of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Mail dan naar iemand op de contactpagina, of bel naar onze secretaris.