Dinsdag 20 juni – Algemene Ledenvergadering BPG Vereniging landelijk Brabant

Uitnodiging: ALV BPG Vereniging Landelijk Brabant op 20 juni 2023

Met als gastspreker: Martha Bakker (hoogleraar Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke planning aan Wageningen UR)

Wanneer:           20 juni 2023, 19:00 – 23:00 (inloop 18.45)
Waar:                 Landgoed Jachthuis Schijf (Rucphen)

    
Het bestuur van BPG Vereniging landelijk Brabant nodigt u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 20 juni aanstaande op Landgoed Jachthuis Schijf (West-Brabant). Het belooft een interessante avond te worden met onderwerpen die voor alle particuliere eigenaren in het buitengebied van Brabant zeer actueel zijn. Tijdens deze avond zal Martha Bakker haar visie op de ontwikkelingen in het landelijke gebied, die nodig zijn om de uitdagingen, zoals de stikstofproblematiek, klimaatverandering, achteruitgang van biodiversiteit het hoofd te bieden, aan ons presenteren. Klazien Witteveen zal ons meer vertellen over de Groen-Blauwe Gerichte Gebiedsaanpak (uniek voor Brabant) en het Nationaal Programma Landelijk Gebied.

Programma
  • 18.45:   Ontvangst met koffie en thee
  • 19.00:   Algemene ledenvergadering (alléén voor leden)
  • 20.00:   Inleiding van Martha Bakker, hoogleraar Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke planning aan Wageningen UR20.30; Presentatie Klazien Witteveen, Groen-Blauwe Gerichte Gebiedsaanpak en het Nationaal Programma Landelijk Gebied
  • 21.00:   Rondleiding op Jachthuis Schijf
  • 22.00:   Netwerkborrel
 
We sluiten het inhoudelijke deel af met een begeleide rondwandeling over het landgoed. Tot slot is er de gelegenheid om te netwerken en bij te praten tijdens de afsluitende borrel.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@landelijkbrabant.com. Geef daarbij aan of u als lid om 19.00 uur deelneemt of als relatie vanaf 20.00 uur! U ontvangt van ons de bevestiging met daarin het definitieve programma.
 
We zien uit naar uw komst en verwachten u op dinsdag 20 juni te mogen begroeten.